Gym en Jazz vereniging

Unido

Nieuws

12-03-2020


In verband met de coronavirus heeft de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gym Unie) conform de richtlijnen van het RIVM alle door de KNGU georganiseerde activiteiten geannuleerd en/of  verplaatst. Daarnaast adviseert de KNGU hun verenigingen om ook alle clubactiviteiten voorlopig helemaal stil te leggen. Hiermee volgt de KNGU de oproep van NOC*NSF voor de hele sport.

Unido neemt dit advies over en sluit de deuren tijdens de lesuren van de vereniging in alle gymzalen van 13 maart 2020 tot en met 6 april 2020. Ook de turnlessen die samen met gymvereniging Prinses Marijke gegeven worden komen in deze periode te vervallen.

https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus


Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Het bestuur van Gym en Dans vereniging UNIDO


Uitvoering gym en jazz

Zaterdag 23 November 2019

Sporthal de Klabbe te Emmer-Compascuum

Na een voorbereiding van enkele weken, vanaf de zomervakantie, was het dan eindelijk zover. De leiding van de diverse groepen hebben in deze periode een mooi programma in elkaar gezet zodat de leden er klaar voor waren om al hun geleerde dansjes dan wel gym-kunsten te mogen vertonen aan hun naaste familie. De belangstelling voor de uitvoering, die dit keer weer samen gegeven werd door zowel de gym- als de jazzafdeling, was enorm. In de voorverkoop waren alle kaarten uitverkocht, waardoor er helaas een aantal mensen teleurgesteld moesten worden aan de kassa. De deelnemende groepen werden aan het publiek voorgesteld door onze ladyspeaker Marije Hölscher, die op haar eigen wijze de groepen aankondigde. 

Een speciale dank van het bestuur gaat uit naar de oppasmoeders en in het bijzonder naar de toestelcommissie. Zonder deze heren was de avond niet zo goed en vlot verlopen. Het neerzetten en weghalen van de toestellen is een niet te onderschatten taak. BRAVO heren.

In het afgelopen jaar zijn twee bestuursleden gestopt met hun bestuursfunctie bij Unido. Aan het eind avond zijn beide ex-bestuursleden in de bloemetjes gezet. Anja en Femie werden bedankt voor hun inzet. 

In de pauze was er een grote verloting. Alle leden en sponsoren worden bedankt voor het aanleveren van de 150 prijsjes.


Sinterklaasfeest

20 november 2019 hebben alle jeugdige leden van UNIDO kunnen genieten van een spetterende Sinterklaasfeest. Jordi van der Werf, Werfentertainment, heeft een wervelende show gegeven. Tijdens deze show werden Sinterklaas en zijn vijf pieten onder luid gezang binnengehaald. Samen met de pieten heeft Jordi een show gegeven waar de kinderen zichtbaar van genoten. In de pauze zijn alle aanwezigen getrakteerd op een beker ranja en een speculaaskoekje. Bij het vertrek van Sinterklaas en zijn pieten werden de kinderen nog verrast met een zakje pepernoten en een chocoladeletter.