Gym en Jazz vereniging

Unido

Over ons


Sinterklaasfeest:

20 november 2019 hebben alle jeugdige leden van UNIDO kunnen genieten van een spetterende Sinterklaasfeest. Jordi van der Werf, Werfentertainment, heeft een wervelden show gegeven

Tijdens deze show werden Sinterklaas en zijn 5 pieten onder luid gezang binnengehaald.

Samen met de pieten heeft Jordi samen met de pieten een wervelende show gegeven waar de kinderen zichtbaar van genoten. In de pauze zijn alle aanwezigen getrakteerd op een beker ranja en een speculaaskoekje. Bij het vertrek van Sinterklaas en zijn pieten werden de kinderen nog verrast met een zakje pepernoten en een chocoladeletter. 


Uitvoering gym en jazz:

Zaterdag 23 November 2019

Sporthal de Klabbe te Emmer-Compascuum

Na een voorbereiding van enkele weken, vanaf de zomervakantie, was het dan eindelijk zover. De leiding van de diverse groepen hebben in deze periode een mooi programma in elkaar gezet zodat de leden er klaar voor waren om al hun geleerde dansjes dan wel gym-kunsten te mogen vertonen aan hun naaste familie. De belangstelling voor de uitvoering, die dit keer weer samen gegeven werd door zowel de gym afdeling als de jazz afdeling, was enorm. In de voorverkoop waren alle kaarten uitverkocht, waardoor er helaas een aantal mensen teleurgesteld moesten worden aan de kassa. De deelnemende groepen werden aan het publiek voorgesteld door onze lady speaker Marije Hölscher, die op haar eigen wijze de groepen aankondigde.

Een speciale dank van het bestuur gaat uit naar de oppasmoeders en in het bijzonder naar de toestelcommissie. Zonder deze heren was de avond niet zo goed en vlot verlopen. Het neerzetten en weghalen van de toestellen is een niet te onderschatten taak. BRAVO heren.

In het afgelopen jaar zijn twee bestuursleden gestopt met hun bestuursfunctie bij Unido. Aan het eind avond zijn beide ex-bestuursleden in de bloemetjes gezet. Anja en Femie werden bedankt voor hun inzet.

In de pauze was er een grote verloting. Alle leden en sponsoren worden bedankt voor het aanleveren van de 150 prijsjes.

VAKANTIE-OVERZICHT  GYMNASTIEKLOKALEN


De  vakanties  van  de  openbare lagere  scholen  zijn  in  het  schooljaar 2018-2019  vastgesteld op  de volgende  data:

Herfstvakantie  maandag  22-10-2018  t/m  zondag  28-10-2018
Kerstvakantie  maandag  24-12-2018  t/m  zondag  06-01-2019
Voorjaarsvakantie  maandag  18-02-2019  t/m  zondag  24-02-2019
Pasen/Meivakantie  vrijdag  19-04-2019  t/m  zondag  05-05-2019
Hemelvaartweekend  donderdag  30-05-2018  t/m  zondag  01-06-2019
Pinksterweekend  zaterdag  08-06-2019  t/m  maandag  10-06-2019
Zomervakantie  zaterdag  13-07-2019  t/m  zondag  25-08-2019

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Woensdag 10 juli was voor de jongste leden van gym afdeling een spannende dag.

Alle ouders en grootouders waren uitgenodigd om te komen kijken wat de kinderen het afgelopen jaar allemaal hadden geleerd.

De oefeningen stonden in het kader van Nijntjes beweegdiploma. Langs een mooi uitgezet parcours door gymleidster Mariet Rolink konden de kinderen aan het publiek laten zien wat ze konden. Na afloop werd dan ook het fel begeerde papiertje uitgedeeld aan alle deelnemers.

Als dank voor alle inspanning kregen de kinderen allen nog een bekertje ranja.

Na deze les, waar u nog een mooie foto impressie te krijgt op deze pagina, is er zomerstop. Een ieder gaat van een welverdiende vakantieperiode genieten.