Gymnastiek- en dansvereniging

UNIDO

Afscheid juf Regina

3-11-2022

Vandaag een afscheidsetentje gehad voor Regina!

De laatste les was al geweest en de leden hadden al afscheid genomen. Vandaag heeft het bestuur en de leiding ook voor een gezellige en lekkere afsluiting gezorgd.

Regina bedankt voor de jaren lesgeven bij Unido!15-10-2022

Vandaag was de laatste les van turnen.

Helaas stopt onze trainster Regina met het geven van turnlessen. Vandaag was de afscheidsles. Bedankt Regina voor je inzet de afgelopen jaren!

Helaas stopt hierbij ook eerst de samenwerking met gymvereniging Prinses Marijke. Namens alle leden en ouders willen we ook Prinses Marijke en de assistenten Luna en Naomi bedanken voor de gezamenlijke turnlessen.

Afscheid juf Mariët

31-05-2022

Vandaag was het dan zo ver, de laatste gymlessen van juf Mariët.

Vele jaren heeft ze onze gymlessen verzorgd, maar vandaag hebben we de laatste les gehad. De leden hebben allemaal afscheid kunnen nemen vandaag.19-05-2022

Vandaag hebben we een gezellig afscheidsetentje gehad voor juf Mariët. 

Met leiding en bestuur zijn we vandaag uit eten geweest als afscheid voor juf Mariët, omdat ze stopt met lesgeven bij Unido.

Komende dinsdag is er nog gewoon gymles. Op verzoek van juf Mariët is er geen groots afscheidsmoment, maar wel twee inloopmomenten om nog even langs te komen. Dit is op woensdag 25 mei van 13:15 tot 14:00 uur en op dinsdag 31 mei van 15:30 tot 19:30 uur.


Sinterklaas kleurplatenwedstrijd 

10-12-2021

De winnaars van de kleurplaten actie zijn bekend!

Nora, Jaycelynn en Nikki hebben gewonnen. Gefeliciteerd! Alledrie hebben ze een klein prijsje in ontvangst mogen nemen!
4-12-2021

Er zijn veel mooie kleurplaten binnengekomen. Wat een lastige keuze voor de Sint en zijn pieten!

Deze week wordt er tijdens de lessen bekend gemaakt wie er hebben gewonnen! De winnaars ontvangen een prijsje!

15-11-2021

Er wordt dit jaar weer een Sinterklaas kleurplatenwedstrijd gehouden binnen Unido voor alle leden tot en met groep 8! Op de kleurplaat staat tot wanneer het ingeleverd kan worden en hoe. De leukste kleurplaten krijgen een prijsje!

Beweeggroep Unido

De beweegggroep van Unido bestaat sinds december 2013. Het is sport en spel naar eigen kunnen voor volwassenen met een lichamelijke beperking, die chronisch ziek zijn en/of niet meer met de reguliere sport kunnen meedoen, maar toch plezierig in beweging willen blijven. Ook zijn er rolstoelen aanwezig en kan een sportrolstoel later individueel aangevraagd worden.

Het is een gezellige groep die momenteel bestaat uit twaalf leden met variërende leeftijden van in de dertig tot in de zeventig die met begrip en respect voor elkaar met hun beperkingen in beweging zijn. De groep heeft les op de donderdag van 9:30 tot 10:30 uur in sporthal de Klabbe.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne Sterkenburgh via 0591-354767.

Rabobank clubactie

De nieuwe Rabobank clubactie is begonnen!

Bij deze mooie actie kunt u stemmen op een club of vereniging in de buurt. Uiteraard kunt u ook weer stemmen op GV Unido!

Stem nu direct in de Rabo App of online op Rabobank.nl/clubsupport.

Jumbo 'Spek de kas'

Op 26 oktober 2021 mocht ons bestuurslid Simone dit mooie geldbedrag in ontvangst nemen!

Een tijdje terug hadden de Jumbo's in omgeving Emmen een spaaractie 'Spek de kas'. Hierbij konden klanten een club of vereniging in de buurt steunen. Zoals jullie kunnen zien is er volop gestemd! We hebben 250 euro met elkaar gespaard!

Dank jullie wel voor het stemmen op onze club!

Grote gymfeest

Het grote gymfeest heeft 19 oktober 2021 plaatsgevonden. Zie hieronder de aftermovie voor een kleine sfeerimpressie! Maar liefst 181 kinderen zijn vandaag op ons feestje gekomen!

Graag willen we Jordi van der Werf, Buurtsportcoaches Emmen Kwadrant één en de studenten van Drenthe College Sport en Bewegen bedanken voor alle hulp!

Ledenvergadering

12 oktober 2021 stond de jaarlijkse ledenvergadering gepland!

Dit jaar was de vergadering in de Deele. Het bestuur heeft samen met de aanwezigen teruggeblikt op het jaar 2020 en gekeken wat er komend jaar allemaal op de planning staat.

De kascontrole is geweest en deze is goed verlopen. GV Unido heeft het jaar 2020 positief afgesloten. De contributie blijft vooralsnog hetzelfde. Dit omdat we de leden willen bedanken voor het vertrouwen in de vereniging in deze periode.

In het jaar 2020 is het ledenaantal gedaald van 261 naar 192 leden.

Ondanks de COVID-19 pandemie hebben we geprobeerd om de lessen zoveel mogelijk door te laten gaan d.m.v. online of buiten lessen.

Jaaroverzicht activiteiten 2020:
- April: Wedstrijd Koningsdagfoto alle leden
- Juni: Pubquiz jazz 16+ en dames
- Juli: Spelletjes parcours dansen basisschoolgroepen
- September: Nationale Sportweek
- Oktober: Ledenvergadering
- November: Rabobank Clubsupport
- December: Chocoladeletters uitgedeeld aan alle leden
- December: Pietengym voor de basisschoolgroepen
- December: Sinterklaaskleurplaten wedstrijd voor alle basisschoolgroepen

We hopen het komende seizoen weer meer activiteiten te kunnen organiseren.

Wij zijn nog opzoek naar nieuwe bestuursleden, voor interesse kun je mailen naar info@gvunido.nl of stuur een privé bericht via Facebook.

Start seizoen 2021-2022

Vanaf maandag 23 augustus 2021 beginnen onze lessen weer! Bekijk ons aanbod aan lessen onder 'lidmaatschap en lesrooster' en probeer iets nieuws uit. Alle lessen vinden weer plaats in de zaal. De eerste twee lessen zijn altijd gratis!

Sinterklaas kleurwedstrijd

5-12-2020

De winnaars van de kleurplaten actie zijn bekend! Alle winnaars hebben het prijsje in ontvangst mogen nemen tijdens de les. Het was een lastige klus voor de Sint om te kiezen, maar dit zijn ze geworden:

1. Koen Brummer in de categorie 4 t/m 6 jaar
2. Faylin Muller in de categorie 7 jaar
3. Esmee Uneken in de categorie 8 jaar
4. Ivy van Kerkhof in de categorie 9 jaar
5. Roan Veenhoven in de categorie 10 jaar en ouder

Gefeliciteerd allemaal!28-11-2020

Wauw! Wat zijn er veel tekeningen binnen gekomen! Ze passen niet eens allemaal op de foto! Nog een moeilijke taak voor de Sint en zijn pieten om te kiezen!

Komende week krijgen de winnaars tijdens de les een prijsje uitgereikt!


13-11-2020

Normaal gesproken is er jaarlijks een Sinterklaasfeest binnen GV Unido, maar helaas kan dit door de huidige omstandigheden niet doorgaan. Dus organiseren we dit jaar voor de kinderen die op gym, turnen en dansen zitten een kleurwedstrijd! De kleurplaten worden in de les uitgedeeld. Mocht je tijdens de les geen kleurplaat hebben gekregen of ben je hem kwijtgeraakt? Geen probleem! Je kan hem ook hier downloaden en uitprinten.

Sinterklaas kleurwedstrijd
Kleurplaten wedstrijd GV Unido 2020.docx (241.42KB)
Sinterklaas kleurwedstrijd
Kleurplaten wedstrijd GV Unido 2020.docx (241.42KB)

De kleurplaat moet vóór 26-11-2020 ingeleverd of opgestuurd zijn. Opsturen kan naar info@gvunido.nl en inleveren kan bij de leiding. Kinderen die een prijsje hebben gewonnen krijgen vanaf 1 december een berichtje.

Veel kleurplezier!

Ledenvergadering

Woensdag 14 oktober 2020 heeft de jaarlijkse ledenvergadering plaatsgevonden. Bij deze een samenvatting van de agendapunten:

- De kascontrole is geweest en de controle is goed verlopen. GV Unido heeft het jaar 2019 positief afgesloten. De bondscontributie blijft vooralsnog hetzelfde. Er komt nu geen verhoging. Dit omdat we de leden willen bedanken dat ze hun lidmaatschap en vertrouwen in de vereniging, ondanks de huidige onrustige tijd, niet hebben opgezegd.

- In 2019 is het ledenaantal jammer genoeg wel iets teruggelopen naar 216. 

- Er waren veel activiteiten in 2019 zoals de uitvoering, Sinterklaas feest, sponsorloop, demodansen, zwemvierdaagse en clubkampioenschappen turnen.

- Twee bestuursleden zijn gestopt: Ingrid Wanningen en Klaas Siersema. Dus we zijn dringend opzoek naar nieuwe bestuursleden. Interesse? Mail naar info@gvunido.nl of stuur een privé bericht via Facebook.

- Kort zijn ook eventuele toekomstige activiteiten besproken, maar dit is nog erg onzeker ivm corona


Uitvoering gym en jazz

Zaterdag 23 November 2019

Sporthal de Klabbe te Emmer-Compascuum

Na een voorbereiding van enkele weken, vanaf de zomervakantie, was het dan eindelijk zover. De leiding van de diverse groepen hebben in deze periode een mooi programma in elkaar gezet zodat de leden er klaar voor waren om al hun geleerde dansjes dan wel gym-kunsten te mogen vertonen aan hun naaste familie. De belangstelling voor de uitvoering, die dit keer weer samen gegeven werd door zowel de gym- als de jazzafdeling, was enorm. In de voorverkoop waren alle kaarten uitverkocht, waardoor er helaas een aantal mensen teleurgesteld moesten worden aan de kassa. De deelnemende groepen werden aan het publiek voorgesteld door onze ladyspeaker Marije Hölscher, die op haar eigen wijze de groepen aankondigde. 

Een speciale dank van het bestuur gaat uit naar de oppasmoeders en in het bijzonder naar de toestelcommissie. Zonder deze heren was de avond niet zo goed en vlot verlopen. Het neerzetten en weghalen van de toestellen is een niet te onderschatten taak. BRAVO heren.

In het afgelopen jaar zijn twee bestuursleden gestopt met hun bestuursfunctie bij Unido. Aan het eind avond zijn beide ex-bestuursleden in de bloemetjes gezet. Anja en Femie werden bedankt voor hun inzet. 

In de pauze was er een grote verloting. Alle leden en sponsoren worden bedankt voor het aanleveren van de 150 prijsjes.

Sinterklaasfeest

20 november 2019 hebben alle jeugdige leden van UNIDO kunnen genieten van een spetterende Sinterklaasfeest. Jordi van der Werf, Werfentertainment, heeft een wervelende show gegeven. Tijdens deze show werden Sinterklaas en zijn vijf pieten onder luid gezang binnengehaald. Samen met de pieten heeft Jordi een show gegeven waar de kinderen zichtbaar van genoten. In de pauze zijn alle aanwezigen getrakteerd op een beker ranja en een speculaaskoekje. Bij het vertrek van Sinterklaas en zijn pieten werden de kinderen nog verrast met een zakje pepernoten en een chocoladeletter.