Gymnastiek- en dansvereniging

UNIDO

Hoodies en T-shirt verkoop

13 maart 2023

Vanaf vandaag kunnen er weer hoodies en T-shirts worden besteld! Weet je nog niet welke maat je hebt? Dan kun je voor of na de les even komen passen!

12 maart 2023

Wat een fantastische dag gisteren!

Eindelijk was het dan zover, Move it! 2023. Na veel oefenen konden de meiden hun dansen laten zien. In het middagprogramma stonden dance groep 3 en 4, dance groep 5/6/7 en streetdance groep 3 t/m 6 te schitteren. Daarna was het in de avond de beurt aan de jazz 16+, dance groep 8 en VO, showdance en streetdance groep 7/8 en VO. Alle groepen hebben het ontzettend goed gedaan en veel plezier gehad!

Algemene ledenvergadering 2022

 8 maart 2023

Gisteravond was de algemene ledenvergadering over 2022. De leden die aanwezig waren, waren positief over de gang van zaken. Heb je het gemist? Dan hebben we hier een korte samenvatting.


  • GV Unido heeft het jaar 2022 met een  positief saldo afgesloten.
  • Helaas is onze leiding van gym (Mariët Rolink) en turnen (Regina Schuurman) gestopt. Deze lessen kunnen we nu helaas niet aanbieden i.v.m. het nog niet kunnen vinden van geschikte leiding. Hierdoor is het aantal leden binnen de vereniging gedaald. Eind 2022 zaten we nog wel op 114 leden.
  • De dansafdeling is wel gegroeid dit jaar, er is een nieuwe groep bij gekomen, dit is de Streetdance groep 3 t/m 6
  •  De sport en spel + beweeggroep zijn in aantallen gelijk gebleven.
  • In 2022 hebben we verschillende activiteiten georganiseerd, hier een paar highlights: Startverkoop hoodies en T-shirts, optreden jeugddans groepen op Koningsdag op het Marktplein in Emmer-Compascuum, Koningspelen voor de sport en spel + beweeggroep, optreden van alle dansgroepen in het Atlas Theater, demonstratie bij de Zwem4daagse, Rabobank ClubSupport, demonstratie sportmarkt in Nieuw-Weerdinge, Sinterklaasfeest + uitdelen chocolade letters voor alle leden, kerstvideo opgenomen met alle dansgroepen en alle leden hebben een Dopper gekregen van de vereniging.
  • Op dit moment is het niet nodig om de contributie te verhogen.
  • Mocht je nog interesse hebben dan bieden we nog verschillende vacatures binnen onze vereniging. Zo zoeken we nog nieuwe gym en turnleiding maar ook voor vrijwilligers in het bestuur! Iets voor jou? Mail dan naar info@gvunido.nl

 

Middagshow Move it! 11 maart uitverkocht
1 maart 2023
De middagshow van Move it op 11 maart is uitverkocht! Voor de avondshow zijn er nog wel tickets beschikbaar: https://www.ticketkantoor.nl/shop/moveit2023

Brede school workshops
Op dinsdag 28 februari konden kinderen uit regio de Monden kennis maken met dansen bij GV Unido. Opgedeeld in verschillende leeftijdsgroepen werden er workshops geven. Bijna 50 kinderen hebben vandaag meegedaan! Het was een feest!

 Move it! 2023

13 februari 2023
Wij doen mee met Move It!
Op 11 maart vindt er in Coevorden een grote dansshow plaats. Dit is een show voor iedereen, van jong tot oud, van recreatieve groepen tot aan wedstrijdgroepen en Unido gaat meedoen met 7 (recreatieve) groepen! De groepen zijn druk bezig met de voorbereidingen voor hun optreden! We stellen onze groepen allemaal even voor! Tickets zijn vanaf 18 februari te koop via onderstaande link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/moveit2023

Ledenvergadering

16 februari 2023
Dinsdag 7 maart 2023 staat de jaarlijkse ledenvergadering gepland!
Dit jaar is de vergadering in de Deele. Het bestuur blikt samen met de aanwezigen terug op het jaar 2022 en kijken wat er komend jaar allemaal op de planning staat. Leg je eigen ideeën voor of kom gezellig langs!
De ledenvergadering start 7 maart om 20.00 uur in de Deele. Tot dan!

Nieuwe groep!
13 januari 2023
Vandaag is onze peuter en kleutergroep begonnen! Op zaterdagochtend van 9:15 tot 10:00 dansen we gezellig samen.


Jaarafsluiting 2023
24 december 2022
Dit jaar hebben alle groepen van Unido een gezellige jaar afsluiting gehad! Verschillende groepen hebben samen een gezellig les gehad.


Afscheid juf Regina
3 december 2022
Vandaag een afscheidsetentje gehad voor Regina!
De laatste les was al geweest en de leden hadden al afscheid genomen. Vandaag heeft het bestuur en de leiding ook voor een gezellige en lekkere afsluiting gezorgd.

Regina bedankt voor de jaren lesgeven bij Unido!


Laatste turnles

15 november 2022
Helaas stopt onze trainster Regina met het geven van turnlessen. Vandaag was de afscheidsles. Bedankt Regina voor je inzet de afgelopen jaren!
Helaas stopt hierbij ook eerst de samenwerking met gymvereniging Prinses Marijke. Namens alle leden en ouders willen we ook Prinses Marijke en de assistenten Luna en Naomi bedanken voor de gezamenlijke turnlessen.

Afscheid juf Mariët

31 mei2022
Vandaag was het dan zo ver, de laatste gymlessen van juf Mariët.
Vele jaren heeft ze onze gymlessen verzorgd, maar vandaag hebben we de laatste les gehad. De leden hebben allemaal afscheid kunnen nemen vandaag.


Afscheidsetentje juf Mariët
19 mei 2022
Vandaag hebben we een gezellig afscheidsetentje gehad voor juf Mariët.
Met leiding en bestuur zijn we vandaag uit eten geweest als afscheid voor juf Mariët, omdat ze stopt met lesgeven bij Unido.

Komende dinsdag is er nog gewoon gymles. Op verzoek van juf Mariët is er geen groots afscheidsmoment, maar wel twee inloopmomenten om nog even langs te komen. Dit is op woensdag 25 mei van 13:15 tot 14:00 uur en op dinsdag 31 mei van 15:30 tot 19:30 uur.